Albatros královský patří svým rozpětím křídel až 3,3 metry k největším ptákům na světě. Jeho domovem jsou běžně bouřlivá, studená moře. Jediným místem na obydlené pevnině, kde má své hnízdiště, je Taiaroa Head na poloostrově Otago na Jižním ostrově Nového Zélandu. Je zde vybudována veřejně přístupná pozorovatelna.

Další obsah - videozáznamy a informace jsou dostupné pouze pro členy ZooCam

Pokud jste již členy ZooCam, staří se přihlásit ve formuláři níže.

Informace o členství a registrace

Mohlo by vás zajímat

text
+ podpořte a skryjte reklamy
x

ZooCam bez reklam? Jak skrýt reklamy

Pin It on Pinterest