Bizon americký statné zvíře, největší savec Severní Ameriky. Existují dva: bizon prérijní a bizon lesní.
Prérijní bizon se původně vyskytoval na Velkých pláních od kanadské Alberty až po Mexiko,
Bizoni jsou přežvýkavci. Spásají traviny,zejména tzv. bizoní trávu.Lesní bizoni se navíc živí výhonky dřevin, žaludy a bobulemi.

Další obsah - videozáznamy a informace jsou dostupné pouze pro členy ZooCam

Pokud jste již členy ZooCam, staří se přihlásit ve formuláři níže.

Informace o členství a registrace

Mohlo by vás zajímat

text
+ podpořte a skryjte reklamy
x

ZooCam bez reklam? Jak skrýt reklamy?

Pin It on Pinterest