Sokol stěhovavý je kosmopolitně rozšířený sokolovitý pták.Samice je výrazně větší než samec a může dosahovat až velikosti havrana.

Další obsah - videozáznamy a informace jsou dostupné pouze pro členy ZooCam

Pokud jste již členy ZooCam, staří se přihlásit ve formuláři níže.

Informace o členství a registrace

Mohlo by vás zajímat

text
+ podpořte a skryjte reklamy
x

ZooCam bez reklam? Jak skrýt reklamy?

Pin It on Pinterest