Sup hnědý je dravý pták, který se živí mršinami, převážně středně velkými a velkými zdechlinami savců.
Rozpětí křídel má sup hnědý kolem 250 cm, ale také až 3 metry. Má tmavé zbarvení, a „prknovitě“ rozpjatá křídla. Krk má sup hnědý za letu natažený, ocas krátký a trojúhelníkovitý. Silně roztažené ruční letky. Hlas je troubivý a syčivý.

Další obsah - videozáznamy a informace jsou dostupné pouze pro členy ZooCam

Pokud jste již členy ZooCam, staří se přihlásit ve formuláři níže.

Informace o členství a registrace

Mohlo by vás zajímat

text
+ podpořte a skryjte reklamy
x

ZooCam bez reklam? Jak skrýt reklamy?

Pin It on Pinterest