Supi jsou mrchožraví ptáci, řazení do několika rodů v rámci čeledi jestřábovití.
Dokážou sníst i zbytky zvířat, které jsou pro ostatní zvířata nestravitelná. Někdy sežerou tolik potravy, že nedokážou vzlétnout. Vyskytují se na všech kontinentech mimo Ameriky
(zde je nahrazují kondoři), Austrálie a Antarktidy.

Další obsah - videozáznamy a informace jsou dostupné pouze pro členy ZooCam

Pokud jste již členy ZooCam, staří se přihlásit ve formuláři níže.

Informace o členství a registrace

Mohlo by vás zajímat

text
+ podpořte a skryjte reklamy
x

ZooCam bez reklam? Jak skrýt reklamy?

Pin It on Pinterest