Orel skalní je obyvatelem hornatých oblastí, polopouští, luk nebo polí. Je částečně tažný,
v Česku jej můžeme vzácně spatřit od ledna do května, kdy odlétá na svá hnízdiště.
Zde se zdržuje až do září a k nám se znovu vrací v říjnu. Patří k agresivnějším druhům.

Další obsah - videozáznamy a informace jsou dostupné pouze pro členy ZooCam

Pokud jste již členy ZooCam, staří se přihlásit ve formuláři níže.

Informace o členství a registrace

Mohlo by vás zajímat

text
+ podpořte ZooCam a skryjte reklamy

ZooCam bez reklam? A s plným přístupem?

jen 1,60 Kč/den

PODROBNOSTI
x

Pin It on Pinterest