Vyberte stránku

Farmu založil manželský pár v roce 2006, nachází ve východním Oregonu.
Bizoni se pohybují po 440 akrech půdy osazené šalvějí a trávou.
V současnosti je ve stádě 30 zvířat.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=“show“ ihc_mb_who=“2,3,4″ ihc_mb_template=“1″ ]

Majitelé bizony obvykle přikrmují od září do dubna senem v závislosti na počasí.
Bizoni mají vodní nádrž na míle daleko,takže ranč navštěvuje mnoho jiných zvířat k pití.

Zvířata pozorovaná na farmě.
Jezevec, kojot, jelen, antilopa, rys červený, králíci a dokonce i los a horský lev.

Z ptactva: jestřáb, sovy, Ibis, pískovec, kachny, bělohlavý a zlatí orli, orlovenc, sokol a mnoho dalších.

Ve volné přírodě obývá bizon Národní parky Yellowstone (USA) a Wood Buffalo (Kanada); vyskytuje se tam v prérii, horách
a otevřených lesích
Délky těla dosahuje bizon 2,5-3,8 metru, ocasu 60-90 centimetrů, hmotnost se pohybuje v rozmezí 350-1 000 kilogramů.
Tělo je pokryto krátkou hnědou srstí, jej přední části trupu přechází v delší chlupy, které mají na hlavě tmavou barvu.
Poslední krční a první hrudní obratle mají velmi dlouhé trnové výběžky, jež tak společně s mohutným svalstvem vytvářejí charakteristický hrb.

Videozáznamy:

Dvě telátka bizona amerického

Dva bizoni se pošťuchují

Bizon zblízka

Stádo na pastvině

Mládě se samicí

Kojot na pastvině

Samice s teletem – máma krmí

[/ihc-hide-content]

Přidejte se k nám!

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme. Nyní prosím dokončete svou registraci kliknutím na odkaz v emailu, který jsme vám zaslali

Pin It on Pinterest