Káňata lesní již brzy opustí své hnízdo. Nyní jsou již  40 dní stará.

WIKI: Mláďata hnízdo opouštějí po 42–49 dnech, ale stále se nacházejí v jeho blízkosti a ještě dalších 6–10 týdnů jsou rodiči krmena. Poté hnízdní teritorium opouštějí a usazují se obvykle několik kilometrů od jeho hranic. Byly však zaznamenány případy, kdy se mládě uchýlilo do vzdálenosti celých 200 km od hnízda.


WEbkamera z hnízda – káně lesní

 [:en]Ještě pár dní a frrrrr.Přejeme vám hodně štěstí.[:de]Ještě pár dní a frrrrr.Přejeme vám hodně štěstí.[:fr]Ještě pár dní a frrrrr.Přejeme vám hodně štěstí.[:es]Ještě pár dní a frrrrr.Přejeme vám hodně štěstí.

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme Vám. Nyní zkontrolujte vaší emailovou schránku a nastavení potvrďte kliknutím na odkaz.

Pin It on Pinterest

Sdílejte stránku

Podělte se s kamarády.

Shares