Cookies

Společnost BROFI s.r.o. se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 02940035, zapsaná pod spisovou značkou 225655 C, Městský soud v Praze užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, přizpůsobení zobrazení webových stránek https://www.zoocam.info. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás na info@brofi.eu nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost Brofi s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
Cookies třetích stran

Heureka.cz

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění, nejdéle 30 dní

 

Přidejte se k nám!

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme. Nyní prosím dokončete svou registraci kliknutím na odkaz v emailu, který jsme vám zaslali

Pin It on Pinterest

Share This