Černý čáp Rasa-Raitis nadále pokračuje v letu Ukrajinou.

WIKI: Kromě jihoafrické a větší části pyrenejské populace jde o tažné ptáky, kteří přezimují v tropech. Tažné cesty se liší hlavně podle hnízdní lokality. Západní část populace táhne do Afriky na jih od Sahary a do východní Indie, zatímco populace z východu zimují v Číně. Odlétají většinou v září, místy už na konci srpna a vrací se od konce března do poloviny dubna, většinou až po bílých čápech. 


Webkamera z hnízda

 [:en]Černý čáp Rasa-Raitis nadále pokračuje v letu Ukrajinou.[:de]Černý čáp Rasa-Raitis nadále pokračuje v letu Ukrajinou.[:fr]Černý čáp Rasa-Raitis nadále pokračuje v letu Ukrajinou.[:es]Černý čáp Rasa-Raitis nadále pokračuje v letu Ukrajinou.

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme Vám. Nyní zkontrolujte vaší emailovou schránku a nastavení potvrďte kliknutím na odkaz.

Pin It on Pinterest

Sdílejte stránku

Podělte se s kamarády.

Shares




(Omlouváme se za zobrazovaní reklamních prvků, ale prokliky na partnerské stránky nám pomáhají financovat provoz a aktualizaci ZooCam.info)