Nejstarší Rorýs již nakukuje ven.Už se nemůže dočkat,až opustí hnízdo a bude poznávat svět kolem sebe.

WIKI: Ve stáří 35 až 42 dnů opouštějí mláďata hnízdo.V případě nepříznivého počasí dokáží mláďata snížit teplotu těla a zpomalit tak svůj růst, díky čemuž dokáží přežít i jedno- až dvoutýdenní nedostatek potravy.


 

Webkamera z budky Rorýsů

 [:en]Nejstarší Rorýs již nakukuje ven.Už se nemůže dočkat,až opustí hnízdo a bude poznávat svět kolem sebe.[:de]Nejstarší Rorýs již nakukuje ven.Už se nemůže dočkat,až opustí hnízdo a bude poznávat svět kolem sebe.[:fr]Nejstarší Rorýs již nakukuje ven.Už se nemůže dočkat,až opustí hnízdo a bude poznávat svět kolem sebe.[:es]Nejstarší Rorýs již nakukuje ven.Už se nemůže dočkat,až opustí hnízdo a bude poznávat svět kolem sebe.

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme Vám. Nyní zkontrolujte vaší emailovou schránku a nastavení potvrďte kliknutím na odkaz.

Pin It on Pinterest

Sdílejte stránku

Podělte se s kamarády.

Shares




(Omlouváme se za zobrazovaní reklamních prvků, ale prokliky na partnerské stránky nám pomáhají financovat provoz a aktualizaci ZooCam.info)