Po porodu v hluboké zimě, obvykle v lednu nebo únoru, samice a mládě zůstávají v teple ve svém doupěti po dobu dvou až čtyř měsíců.Po opuštění doupěte zůstávají několik týdnů v jeho okolí.Samice s mláďaty se také pokud je to možné vyhýbají návštěvám oblasti ve kterých mohou číhat jiní medvědi.

Mohlo by vás zajímat

Přidejte se k nám!

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme. Nyní prosím dokončete svou registraci kliknutím na odkaz v emailu, který jsme vám zaslali

Pin It on Pinterest