7.8.2016 se vydal čáp černý jménem Rasa (pohlaví nevíme) z lotyšského hnízda na zimoviště do Afriky. Díky satelitnímu vysílači který mu byl připevněn můžeme sledovat jeho cestu.

WIKI: Tento plachý, vzácnější obyvatel horských lesů, pahorkatin a lužních lesů žije jednotlivě a velmi skrytě. Hnízdo z klacků a větví bývá schováno v lesích v korunách starých stromů nebo na skalách. Je rozšířen ve většině střední a východní Evropy a v mírnějších oblastech Asie až po Dálný východ. Evropské a západoasijské populace táhnou na zimu do střední a západní Afriky, ostatní do Indie a Číny.


 

Čáp černý webkamera z hnízda

 [:en]7.8.2016 se vydal čáp černý jménem Rasa(pohlaví nevíme)z lotyšského hnízda na zimoviště do Afriky.Díky satelitnímu vysílači který mu byl připevněn můžeme sledovat jeho cestu.[:de]7.8.2016 se vydal čáp černý jménem Rasa(pohlaví nevíme)z lotyšského hnízda na zimoviště do Afriky.Díky satelitnímu vysílači který mu byl připevněn můžeme sledovat jeho cestu.[:fr]7.8.2016 se vydal čáp černý jménem Rasa(pohlaví nevíme)z lotyšského hnízda na zimoviště do Afriky.Díky satelitnímu vysílači který mu byl připevněn můžeme sledovat jeho cestu.[:es]7.8.2016 se vydal čáp černý jménem Rasa(pohlaví nevíme)z lotyšského hnízda na zimoviště do Afriky.Díky satelitnímu vysílači který mu byl připevněn můžeme sledovat jeho cestu.

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Odebírejte aktuality ze světa přírody

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme Vám. Nyní zkontrolujte vaší emailovou schránku a nastavení potvrďte kliknutím na odkaz.

Pin It on Pinterest

Sdílejte stránku

Podělte se s kamarády.

Shares




(Omlouváme se za zobrazovaní reklamních prvků, ale prokliky na partnerské stránky nám pomáhají financovat provoz a aktualizaci ZooCam.info)