Vyberte stránku

Čáp černý Rasa-Raitis je na hranicích Ukrajiny.

WIKI: Kromě jihoafrické a větší části pyrenejské populace jde o tažné ptáky, kteří přezimují v tropech. Tažné cesty se liší hlavně podle hnízdní lokality. Západní část populace táhne do Afriky na jih od Sahary a do východní Indie, zatímco populace z východu zimují v Číně. Odlétají většinou v září, místy už na konci srpna a vrací se od konce března do poloviny dubna, většinou až po bílých čápech. 


Webkamera z hnízda Čápa černého

 [:en]Čáp černý Rasa-Raitis je na hranicích Ukrajiny.[:de]Čáp černý Rasa-Raitis je na hranicích Ukrajiny.[:fr]Čáp černý Rasa-Raitis je na hranicích Ukrajiny.[:es]Čáp černý Rasa-Raitis je na hranicích Ukrajiny.

Pin It on Pinterest

Sdílejte stránku

Podělte se s kamarády.

Shares