Vyberte stránku
Elida se vrací na hnízdo!

Elida se vrací na hnízdo!

Hnízdo orlů mořských se nachází na ostrově Smola v obci Møre og Romsdal. Samička Elida od té doby co uskutečnila svůj první let 19. července, se na hnízdě moc neobjevovala. Občas se zastavila na krátkou návštěvu a po chvilce opět odletěla zkoumat okolní svět. Elidě je...
Elida uskutečnila první let!

Elida uskutečnila první let!

Hnízdo orlů mořských se nachází na ostrově Smola v obci Møre og Romsdal. Na ostrově Smola je nejhustší populace hnízdících orlů mořských na celém světě. Sameček se jmenuje Baron Modrý, samička je pojmenovaná Baronka Barfot. Pár spolu hnízdí osm let. Čtyři sezóny se...
Orel mořský Solo

Orel mořský Solo

8 měsíců starý orel mořský Solo se stále zdržuje s rodiči v hnízdící oblasti, kde ho učí lovit. Na noc většinou létá spát na větev hnízdícího stromu. [ihc-hide-content ihc_mb_type=“show“ ihc_mb_who=“2,3,4″ ihc_mb_template=“1″ ]...
Solo navštívil hnízdo

Solo navštívil hnízdo

Orel mořský je velký druh dravce z čeledi jestřábovitých, patřící k největším žijícím orlům vůbec. Žije v blízkosti vod na rozsáhlém území Evropy a Asie a živí se převážně rybami a ptáky. V minulosti z mnoha oblastí Evropy zvláště v důsledku lidského pronásledování...
Solo se vrací na hnízdo

Solo se vrací na hnízdo

Opět se Solo rozhodl strávit noc v hnízdě. Jednalo se o 16. návštěvu mladého orla od doby, kdy vyletěl poprvé z hnízda. Dnes je to 152 dnů co se mladý orlík vylíhl. [ihc-hide-content ihc_mb_type=“show“ ihc_mb_who=“2,3,4″...
Solo a stračí gang na hnízdě

Solo a stračí gang na hnízdě

Čtyřměsíční mořský orlík Solo se i nadále zdržuje v hnízdící oblasti s rodiči Baronkou Barfoot a Baronem modrým,kteří mu stále nosí potravu a učí ho lovit. Je rodiči pečlivě sledován a vychováván. [ihc-hide-content ihc_mb_type=“show“...
Solo se vrátil!

Solo se vrátil!

Orel mořský je největší dravec vyskytující se v Česku a zároveň největší evropský orel, rozpětí křídel dosahuje až 2,5 m. Létá s nataženými ručními letkami křídel. Staří ptáci mají žlutý hákovitý zobák a krátký bílý kýlovitý ocas. Mladí jedinci mají tmavě zbarvený...
Solo létá!

Solo létá!

Orel mořský je velký druh dravce z čeledi jestřábovitých, patřící k největším žijícím orlům vůbec. Žije v blízkosti vod na rozsáhlém území Evropy a Asie a živí se převážně rybami a ptáky [ihc-hide-content ihc_mb_type=“show“ ihc_mb_who=“2,3,4″...
Mladý orel byl pojmenován,dostal jméno SOLO

Mladý orel byl pojmenován,dostal jméno SOLO

Za pouhé 2-3 týdny bude teoreticky mladý orel mořský připraven k svému prvnímu letu.Stal se z něj velký orel,který zůstává sám v hnízdě po dlouhou dobu,učí se samostatnosti,začal sám jíst potraviny a to navzdory skutečnosti,že je stále často krmen.Začíná posilovat...

Přidejte se k nám!

Jednou týdně vás budeme informovat o nejdůležitějších údálostech z dění před kamerami.

Děkujeme. Nyní prosím dokončete svou registraci kliknutím na odkaz v emailu, který jsme vám zaslali

Pin It on Pinterest